PFDK'dan, Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından temsilcimiz Vanspor'un mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı Grupta 3 takıma ceza verildi. Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edilen 3 takım çeşitli cezalar aldı.

PFDK'dan, Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Vanspor'un grubunda mücadele eden ve 33. Hafta maçları sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Balıkesirspor ve Bucaspor 1928'e PFDK tarafından farklı cezalar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 58 sayılı toplantısında almış olduğu kararlarda, "Kırşehir Futbol Spor Kulübünün, 19.04.2023 tarihinde oynanan Kırşehir Futbol Spor Kulübü-Bitexen Vanspor FK TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,  aynı müsabakada Kırşehir Futbol Spor Kulübünün, kulüp güvenlik sorumlusu ve özel güvenlik amirinin müsabaka organizasyon toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kırşehir Futbol Spor Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4.200 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Bucaspor 1928 Kulübünün, 19.04.2023 tarihinde oynanan Bucaspor 1928-1461 Trabzon FK TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 10 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Baynet İnşaat Balıkesirspor Kulübü sporcusu Kağan Kayalı'nın, 19.04.2023 tarihinde oynanan Baynet İnşaat Balıkesirspor-Pazarspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakadan men ve 4 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Baynet İnşaat Balıkesirspor Kulübü sporcusu Hüseyin Karabey'in, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakadan men ve 4 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER