Ozan Papaker Vanspor'da…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ara transfer dönemi kapsamında Diyarbekirspor'dan golcü oyuncu Ozan Papaker'i kadrosuna kattı.

Ozan Papaker Vanspor'da…

Ligin ilk devresinde son haftalarda ortaya koyduğu performansla taraflarını hayal kırıklığına uğratan Vanspor, 11 Ocak'ta başlayıp, 9 Şubat'ta sona erecek olan ara transfer dönemi kapsamında ilk transferini gerçekleştirdi.

İlk devrede özellikle yol yollarında etkisiz kalan Van temsilcisi, bu kapsamda Diyarbekirspor'da top koşturan Ozan Papaker ile anlaşmaya vardı.

OZAN PAPAKER KİMDİR?

1996 yılında Rize'de dünyaya gelen Ozan Papaker, futbola Çaykur Rizespor alt yapısında başladı. Daha sonra Çaykur Rizespor U21, Çaykur Rizespor, Ofspor, Tuzlaspor, Menemen Belediye, Pendik, Adanaspor, 24 Erzincanspor, Boluspor ve Diyarbekirspor formalarını terletti.

Kariyerinde 334 resmi maçta forma giyen Ozan Papaker, 90 gol atarken, 3 asist yaptı. Hücum oyuncusu bu periyotta 16 bin 653 dakika sahada kalırken, 40 sarı kart gördü.

2023-2024 futbol sezonun ilk devresinde ise Vanspor'un grubunda yer alan Diyarbekirspor'da forma giyen Ozan Papaker, 17 resmi maçta forma giydi.

Ozan Papaker bu maçlarda 5 gol kaydederken, 959 dakikada sahada kaldı. Papaker 17 maçta ise 2 sarı kart gördü.

Ozan Papaker ligin ikinci devresinde ise Vanspor'un başarısı için ter dökecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER