Ölmez, AK Parti heyetini evinde ağırladı

AK Parti Edremit Belediye Encümen Adayı ve İş İnsanı Burhan Ölmez, AK Parti heyetinin yanı sıra, 300 kişiye yakın komşu ve akrabalarını evinde ağırladı.

Ölmez, AK Parti heyetini evinde ağırladı

Hayırseverliği ile bilinen ve dar gelirli aileler başta olmak üzere il dışında değişik üniversitelerde okuyan öğrencilere eğitim desteği veren AK Parti Edremit Belediye Encümen Adayı ve İş İnsanı Burhan Ölmez, AK Parti heyetinin yanı sıra, 300 kişiye yakın komşu ve akrabalarını evinde ağırladı. Gecede Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi değerlendirmeler yapıldı.

Mahalle buluşmaları kapsamında İş İnsanı Burhan Ölmez'in Eminpaşa Mahallesi'ndeki evinde bir araya gelenler, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Mahalle buluşmalarına AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, İl Başkanı Emre Güray, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Av. Zahir Soğanda ile çok sayıda davetli katıldı.

Mahalle halkına hitap eden AK Parti Teşkilatı birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Misafirlerini kapıda karşılayan ve kapıda uğurlayan İş İnsanı Burhan Ölmez, kendisine yakışır bir misafirperverlik örneği sergiledi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER