Öğrencilere trafik ve güvenli internet eğitimi

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri trafik kuralları ve güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Öğrencilere trafik ve güvenli internet eğitimi

Van Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri kapsamında, 'Trafik Dedektifleri' proje çalışmaları kapsamında Tuşba ve İpekyolu ilçelerinde bulunan Koç İlkokulu, Van Ortaokulu, Vangölü Ortaokulu, Vangölü İlkokulu, Dumlupınar İlkokulu ve Birol Emil İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI EĞİTİMİ…

Öte yandan Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından öğretmen ve öğrencilere yönelik internet kullanımı hakkında eğitim verildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, 13- 19 Mart tarihleri arasında siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan 'Siberay' programı çerçevesinde; Edremit ilçesinde bulunan Eminpaşa Anadolu Lisesi öğrencilerine siber zorbalık, güvenli ve bilinçli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı konularında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER