Gönül Dostları, gönüllere dokunuyor

Van'da kurulduğu günden bu yana, fakir ve yoksulların yardımına koşan, yetim ve öksüz çocukların umudu olan Van Gönül Dostları Derneği, kent genelinde gönüllere dokunmaya devam ediyor. Van Gönül Dostları Derneği bu kapsamda Ramazan ayı münasebetiyle yüzlerce aileye gıda kolisi ulaştırmaya devam ediyor.

Gönül Dostları, gönüllere dokunuyor

Van Gönül Dostları Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle başlattığı yardım kampanyası çalışmalarını sürdürüyor. Van Gönül Dostları Derneği, iş insanları tarafından kendilerine ulaştırılan gıda kolilerini tespit ettikleri fakir ve yoksul ailelere ulaştırıyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yardım seferberliği başlatan Van Gönül Dostları Derneği, bu kapsamda yüzlerce aileye gıda kolisi yardımında bulundu. Özellikle kırsal kesimlerdeki öğrencilere sık sık kırtasiye, giyim, ayakkabı desteğinde bulunan Van Gönül Dostları Derneği, Ramazan ayında ise fakir ve yoksullara destekte bulunuyor.

"YÜZLERCE AİLEYE GIDA KOLİLERİ ULAŞTIRDIK"

Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Van Gönül Dostları Derneği yönetim kurulu üyeleri, "Gönül birliği şiarı ile çıkmış olduğumuz hayır yolculuğunda yıllardır binlerce gönüle dokunmamızda bizlere inanıp, güvenen, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı, kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu ayda maddi ve manevi güzellikler bir arada yaşanır. Sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi olumlu hissiyatlar ön plana çıkar. Dini açıdan taşıdığı önemle birlikte bireysel açıdan sorumluluk ve sosyal açıdan da yardımlaşma, dayanışma duygularının en yüksek yaşandığı ay olarak nitelendirilebilir. Biz bu minvalde hareket ederek, değerli iş insanlarımız tarafından bize ulaştırılan gıda kolilerini tespit ettiğimiz fakir ve yoksul ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yüzlerce aileye bu kolileri ulaştırdık. Yardım seferberliğimiz devam ediyor. İş İnsanı Ünal Yörük bu kapsamda ciddi anlamda destek sundu. Kendisinin gönderdiği gıda kolilerini fakir ve yoksullara ulaştırdık. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Yine bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen diğer iş insanlarımıza da teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi ailelerimize yardım elini uzatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER