Kaya: Pazartesi ola, hayrola

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, yaklaşan yerel seçimler öncesi parti olarak nasıl bir tutum takınacaklarıyla ilgili, “Pazartesi ola, hayrola” şeklinde, kısa ve manidar bir açıklama yaptı.

Kaya: Pazartesi ola, hayrola

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Şafak Çomaklı ve Doç. Dr. Emin Serin’in Van ve Hakkari ziyaretlerini değerlendiren BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, söz konusu ziyaretlerin oldukça iyi geçtiğini vurguladı.

Partilerinin etkisinin mutlak suretle bilinmesi gerektiğinin altını çizen Kaya, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Şafak Çomaklı ve Doç. Dr. Emin Serin, geçtiğimiz gün ilimize geldiler. Buradaki ziyaretlerin ardından Hakkari’ye geçildi. Çeşitli temaslarda bulunuldu. Bizler özellikle iktidar partisine şunu söylüyoruz. Büyük Birlik Partisi bir dava partisidir. Bu partinin etkisi mutlaka iyi analiz edilmeli” dedi.

Ziyaret programında teşkilat olarak görev aldıklarını anlatan Kaya, “Söz konusu ziyaret programında; Başkan Yardımcısı İlhami Dalgın, Yönetim kurulu Üyeleri Adnan Akbaş, Yusuf Coşar, Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya, İpekyolu İlçe Başkanı Metehan Özdağ, Edremit İlçe Başkanı Fatih Özmüş, Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Gezer ve Gürpınar İlçe Başkanı Tayyip Yürgüç de yer aldı. Misafirperverliğimizi mümkün mertebe üst seviyede tutmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Kaya, yerel seçimlerde takınacakları tutum ile ilgili soruya ise; “Pazartesi ola, hayrola” şeklinde kısa ve net bir cevap verdi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bilal koş
Bilal koş - 4 ay Önce

Sayın kayayı destekliyorum çunku çok başarili bı başkandir sozunda duran biridir

SIRADAKİ HABER