Anadolu'nun 100 Yıllık Türküleri konserine yoğun ilgi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Anadolu'nun 100 Yıllık Türküleri" adlı konser vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Anadolu'nun 100 Yıllık Türküleri konserine yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi kentin kültür-sanat hayatına katkıda bulunmak için düzenlemiş olduğu ücretsiz programlar devam ediyor. Her hafta bir biriden güzel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, bu haftada sanatçı Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu’nun "Anadolu'nun 100 Yıllık Türküleri" adlı konseri düzenledi.

Uygulama Oteli Konferans Salonunda yapılan konsere Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği konserde sanatçı Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu ve ekibi Anadolu’nun farklı yörelerine ait birbirinden güzel türküleri seslendirerek, sanatseverlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Anadolu'nun zengin bir müzik kültürü olduğunu söyleyen Vali Ozan Balcı “Anadolu’nun 100 yıllık Türküleri programını Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yaptık. Ülkemizin iki kıymetli sanatçısı bugün Anadolu’nun birbirinden güzel türkülerini bizler için seslendirdi. Umut Beyi, Uğur Beyi ve ekip arkadaşlarını canı gönülden kutlayıp tüm izleyicilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Konser sonunda Vali Ozan Balcı, ses sanatçılarına katılımlarından dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER