Kamuoyu Celal Şevgin üzerinde ısrarlı!

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu belirten vatandaşlar, sanayici Celal Şevgin’in AK Parti’de yer alması durumunda, AK Parti’nin Van’da çok iyi bir oy alacağını söylediler.

Kamuoyu Celal Şevgin üzerinde ısrarlı!

Yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlar, kentlerini iyi bir duruma getirmek, kentlerini yaşanabilir bir seviyeye ulaştırmak anlamında çalışkan, dürüst isimleri mecliste görmek istiyor.

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu belirten vatandaşlar, bu dönem için hali vakti yerinde olan, yüzlerce insanlara iş, aş imkanı sağlayan sanayici Celal Şevgin’in AK Parti’de yer alması durumunda, AK Parti’nin Van’da çok iyi bir oy alacağını söylediler.

"CELAL ŞEVGİN GİBİ ÖNEMLİ İSİMLERE YER VERİLİRSE, HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Celal Şevgin iş dünyasında yaptığı başarılı çalışmalarla, ülke gündeminde kendini kabullendirmiş bir isim olduğunu söyleyen vatandaşlar; “Önümüzde çok kritik bir seçim var. AK Parti Van’da güçlü çıkmak istiyorsa Celal Şevgin ve onun gibi önemli isimlere yer vermelidir. Celal Şevgin’in Van’da tanımadığı yada ticaret yapmadığı kişi sayısı çok az diyebiliriz. Bizler AK Parti’ye gönül vermiş kalabalık bir kitleyiz. Yani bize muhafazakar Kürt seçmen diyorlar. Bazı nedenlerden dolayı AK Parti Van teşkilatı ile aramız biraz limoni duruma gelmişti. Fakat bu seçimde AK Parti Celal Şevgin gibi önemli isimlere yer verirse, bizler aynı ilk günkü aşk ve heyecanla AK Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçimde "ceketimi bırakırsam kazanırım" anlayışı artık yok. Bu anlayış 10 sene önce için geçerlidir. 14 Mayıs seçimlerinde oy potansiyeli çok yüksek olan, halkta karşılık gören, Kürdün, Lazın, Çerkezin, Alevinin, Türkün, Arabın, Küresinlinin, yerlinin, yabancının, herkesin kapısına gidip oy isteme yüzü olan kişilere yer verilmelidir” diyen Vanlı duyarlı seçmen, Van’da doğup büyüyen, Van’da kazanıp Van’da yatırım yapan Celal Şevgin, Van için ideal bir isim olduğunu belirtti.

"AK PARTİ VAN’DA BEKLENENİNDEN FAZLA SAYIDA MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK"

Celal Şevgin’in, tek derdinin Van ve Vanlılara hizmet etmek olduğunu ifade eden duyarlı seçmenler; “Celal Şevgin’in, Milletvekili adayı olarak gösterilmesi durumunda, biz inanıyoruz,  AK Parti, Van’da bekleneninden fazla sayıda milletvekili çıkaracağını düşünüyoruz. Sayın Şevgin’in, arkasındaki "oy" potansiyelini iyi bildiğimizden, bu seçimde kesinlikle Sanayici Celal Şevgin’e, Mecliste görmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mavioktav
Mavioktav - 1 yıl Önce

Kesinlikle!

SIRADAKİ HABER