Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Van Kedili anlamlı paylaşım...

Jandarma Genel Komutanlığı son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte Van Kedisi fotoğrafı paylaşarak, kediler için evlerin önüne bir kap su konulmasını istedi.

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan Van Kedili anlamlı paylaşım...

Jandarma Genel Komutanlığı, sokak hayvanlarının bunaltıcı sıcaklardan olumsuz etkilenmemesi için vatandaşlara uyarılarda bulunarak, evlerin önüne bir kap su konulmasını istedi.

Ülke genelinde hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıkmasının ardından, hayvanseverlerin yanı sıra Jandarma Genel Komutanlığı 'Evinizin önüne bir kap su koyun' kampanyası başlattı.

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde yiyecek kadar su sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için Jandarma Genel Komutanlığı, vatandaşlara seslenerek, "Biraz mavi, biraz yeşil. Dünya dostlarımızla güzel, lütfen bu güzelliklerin farkına varalım. Havaların ısındığı bu günlerde lütfen evlerimizin önüne bir kap su koymayı ihmal etmeyelim" ifadelerine yer verdi.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın anlamlı paylaşımının altına vatandaşlar tarafından, "Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir", "Jandarma her zaman en asildir, iyi ki varsınız, cansınız", "Türk Ordusu; dünyanın hiçbir ordusunda seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir; Atatürk, vicdanlı aslanlarımız Allah razı olsun" yorumları yapıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER