Vanspor'un ilk devre fikstürü…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'un fikstürü belli oldu. Çekilen fikstür sonucu, Vanspor ilk maçında deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek.

Vanspor'un ilk devre fikstürü…

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2023-2024 Sezonu fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yer alan kulüplerin Başkanları ile temsilcileri fikstür çekiminde yer aldı.

TFF 2. Lig 27 Ağustos 2022 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 24 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı ise 14 Ocak'ta başlarken, normal sezon 4 Mayıs 2023'te tamamlanacak. Ardından play-off müsabakaları oynanacak.

İlk maçında deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek olan Van'ın tek profesyonel takımı, ikinci maçında ise sahasında Adıyaman FK'yı konuk edecek.

Üçüncü hafta maçında deplasmanda Serik Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan Vanspor, dördüncü hafta maçında ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'yle karşı karşıya gelecek.

Beşinci hafta maçında Kırklarelispor deplasmanına gidecek olan Van temsilcisi, altıncı hafta maçında ise Zonguldak Kömürspor'u ağırlayacak.

Yedinci hafta maçında deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya konuk olacak olan Kırmızı- Siyahlı takım, sekizinci hafta maçında ise Esenler Erokspor'u konuk edecek.

Dokuzuncu hafta maçında Afjet Afyonspor deplasmanına gidecek olan Van temsilcisi, onuncu hafta maçında ise sahasında Diyarbekirspor'u misafir edecek.

On birinci haftayı BAY geçecek olan Mustafa Sarıgül'ün öğrencileri, on ikinci hafta maçında ise Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanına gidecek.

On üçüncü hafta maçında evinde Karacabey Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan Van temsilcisi, on dördüncü hafta maçında ise Ankaraspor deplasmanına gidecek.

On beşinci hafta maçında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek olan Vanspor, on altıncı hafta maçında ise Altınordu deplasmanına gidecek.

On yedinci hafta maçında evinde Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı- Siyahlı takım, on sekizinci hafta maçında ise Ankara Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Vanspor ilk devrenin son maçında ise Bursaspor'u konuk edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER