Işık Kaan Arslan Vanspor'da…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vanspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda Galatasaray'dan stoper Işık Kaan Arslan'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Işık Kaan Arslan Vanspor'da…

Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, son olarak ligin ilk devresinde Fethiyespor'da top koşturan ve bonservisi Galatasaray'da olan stoper Işık Kaan Arslan'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Arnavutköy Belediyespor'dan Cantuğ Temel, Metincan Cici, Bodrum FK'dan Muhammed Gönülaçar, Altınordu'dan Emre Oymak, Çorum FK'dan Sinan Kurumuş'u kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Galatasaray'dan stoper Işık Kaan Arslan'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transferle ilgili Vanspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz ligin ilk devresini Fethiyespor'da geçiren stoper Işık Kaan Arslan'ın Galatasaray'dan geçici transferi konusunda kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Camiamız hayırlı olmasını dileği ile" ifadelerine yer verildi.

IŞIK KAAN ARSLAN KİMDİR?

2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Işık Kaan Arslan, futbola Galatasaray altyapısında başladı. 1,86'lık stoper, daha sonra Galatasaray U16, U17, U19 takımlarında forma giydi.

Akabinde Ergene Velimeşe, Galatasaray U19, Galatasaray, Sarıyer ve Fethiyespor formalarını terletti.

Işık Kaan Arslan, ligin ilk devresinde Fethiyespor'da 14 resmi maçta forma giydi. Bu periyotta 930 dakika sahada kalan 3 kez sarı kart gördü.

Kariyerinde 88 resmi maçta forma giyen Işık Kaan Arslan, bu süreçte 6 bin 893 dakika sahada kalırken, 4 gol katkısında bulundu. Işık Kaan Arslan, bu süreçte 17 sarı kart gördü.

Işık Kaan Arslan, Galatasaray U19 formasıyla 25, Sarıyer formasıyla 25, Ergene Velimeşe formasıyla 17, Fethiyespor formasıyla 14,  Galatasaray YL formasıyla 5, Galatasaray formasıyla 2 maça çıktı.

Öte yandan Işık Kaan Arslan 2. Lig Kırmızı Grupta 38, U19 Süper Lig'de 25, 2. Lig Beyaz Grupta 17, Süper Lig'de ise 1 maçta forma giydi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER