Gürpınar’da 5 mahalle yolu asfaltla buluştu

Van’ın Gürpınar Belediyesi asfalt çalışmaları kapsamında farklı mahallelerde bulunan 6 kilometrelik yolu BSK sıcak asfalt ile buluşturdu.

Gürpınar’da 5 mahalle yolu asfaltla buluştu

Fiziki ve altyapı çalışmalarıyla ilçede büyük bir değişim ve dönüşüm çalışması başlatan Gürpınar Belediyesi, yıllardır ilçede eksikliği hissedilen mahalle içi yolları modern görünümüne kavuşturuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Kırkgeçit, Çavuştepe, Kuşdağı ve Yolaşan Mahalleleri ile Akpınar mahallesinde bulunan fabrika yolunda asfalt çalışması yapıldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yol medeniyettir anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden bu yana öncelikleri mahalle içi yol sorununu ortadan kaldırmak olduğunu söyleyen Başkan Tanış, “Bugün geldiğimiz noktada 1 milyon metrekarenin üzerinde parke taşı çalışması yürüttük. İhtiyaç duyulan mahallerimize de sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip ilçemizde mezralarla birlikte 181 yerleşim yerimiz var. Program dahilinde her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

BSK sıcak asfalt çalışmasını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri ise çalışmalardan dolayı Başkan Tanış’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2022, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER