Gürpınar TOKİ konutları ihale tarihi belli oldu

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın girişimleri sonrası Gürpınar’a 111 TOKİ konutu ve 1 iş yeri yapılıyor.

Gürpınar TOKİ konutları ihale tarihi belli oldu

Başkan Tanış, geçtiğimiz günlerde Ankara temasları kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ederek İlçede artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla görüşme gerçekleştirmişti.
Görüşmeler sonrası Başkan Tanış, TOKİ tarafından ilçeye 111 konutun ve 1 adet 3 dükkânlı iş merkezinin yapılacağının müjdesini verdi.

Gürpınar için yapılacak olan konutların ihalesi, 24 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) toplantı salonunda saat 14.30’da yapılacak.

İlçeye yeni konutların yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Başkan Tanış, “Eser siyaseti anlayışımızla Gürpınar’ımızdaki yatırımlarımızda her geçen gün yeni aşamalar kaydediyoruz. Bugünde İlçemizde konut ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bir yanda Belediye öz kaynağımızla inşa ettiğimiz konutlar tamamlanırken bir yandan da Ankara temaslarımız sonrası 111 TOKİ konutu ve 1 adet 3 dükkânlı iş merkezinin ihale süreci başlıyor. 24 Ocak tarihinde yapılacak ihale sonrası konutlar tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER