Gazetemize 10 Ocak ziyaretleri…

Van'daki kamu kurum yöneticileri, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemize 10 Ocak ziyaretleri…

Bu kapsamda İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Gül, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık, İl Başkan Yardımcısı Fehmi Siyahtaş, İletişim Başkanı Zafer Albayrak, Ak Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, Başkan Yardımcıları Filiz Alkan ile Gülhan Özdemir, VEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedat Karatay, Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Oruç, Van TSO Basın Birimi Sorumlusu Önder Altınal, Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, Urartu-Der Van Şubesi Başkanı M. Nuri Kıpkaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüşen kurum amirleri, parti başkanları ve STK temsilcileri, basın mensuplarının önemli bir görevi üstlendiğini ifade ettiler.

İlk olarak gazetemizi ziyaret eden VEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sedat Karatay, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptılar.

Akabinde beraberindeki Başkan Yardımcıları Filiz Alkan ve Gülhan Özdemir ile gazetemizi ziyaret eden Ak Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Daha sonra Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Fehmi Siyahtaş ve İletişim Başkanı Zafer Albayrak gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ve gazete personelleri tarafından karşılanan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabayık'la karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

"ÜLKEMİZ ÖZGÜR BASIN SIRALAMASINDA 165. SIRADA YER ALIYOR"

Özgür basının önemine dikkat çeken Başkan Karabıyık, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle başta Van Bölge Gazetemiz olmak üzere, kentimizdeki basın mensuplarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten zor şartlarda halkımıza zamanında doğru ve objektif haber sunmak için, her türlü zorluğa karşı fedakârlık gösteren basın mensuplarının günlerini bir kez daha kutluyorum. Sizinle üzücü bir bilgi paylaşmak istiyorum. Dünyada 180 ülkenin içerisinde basın özgürlüğü sıralamasında maalesef ülkemiz 165. Sırada yer almaktadır. Bu üzücü bir olaydır. Gönül isterdi ki insanlarımıza doğru haber kaynağı zamanında ulaşsın ve sansürsüz ulaşsın. İnsanların elbette ki düşüncelerine, dünya görüşlerine saygılı olmamız gerekiyor. Basının da bu anlamda özgür olması gerekiyor. Özgür basının hâkim olduğu ülkelerde gerçekten sorunlar daha azdır. Basının susturulduğu, tekelleştirildiği ülkelerde maalesef sorunlar büyüdükçe büyüyor. Bu vesileyle tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bütün çalışan gazetecilerimizin, yazarlarımızın, çizerlerimizin gününü tebrik ediyorum. Her zaman, her şartta, her koşulda kendilerinin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu. 

Daha sonra Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Oruç, Van TSO Basın Birimi Sorumlusu Önder Altınal, Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir ve Urartu-Der Van Şubesi Başkanı M. Nuri Kıpkaç gazetemizi ziyaret etti.

Son olarak İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Gül gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüştü.

Gazetemiz personellerine hediye takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaret sona erdi.

Kentte bulunan birçok siyasetçi, kamu kurum temsilcisi, STK başkanları ve okurlar da telefon aracılığıyla gazetemiz çalışanlarının gününü kutladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER