Tuşba Belediyesi yetkililerinden gazetemize ziyaret

Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Tuşba Belediyesi yetkililerinden gazetemize ziyaret

Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, Basın ve Yayın Müdür Vekili Sedat Aykaç ve basın birimi personellerinden Semih Cellat gazetemizi ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden heyet, Yazı İşleri Müdürümüz Bişar Ulutaş ve personeller tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, basın mensuplarının önemli bir görevi üstlendiğini ifade etti.

Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Yertürk, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle başta Van Bölge Gazetesi olmak üzere, kentimizdeki basın mensuplarıyla bir araya geliyoruz. Basın mensupları gerçekten zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Basın mensupları bizlerin eli, ayağı, gözü ve kulağıdır. Bundan dolayı her bir basın mensubunun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetemiz personellerine hediye takdiminin ardından, çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaret sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER