G. Kara Kobralar, Erzincan'da Vanspor'u yalnız bırakmayacak

Van Büyükşehir Belediyespor’un hırçın ve fanatik taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar Cumartesi akşamı Erzincan'a hareket edecek ve Pazar günü saat 14:00’te oynanacak olan maçta kırmızı-siyahlı takımı destekleyecek.

G. Kara Kobralar, Erzincan'da Vanspor'u yalnız bırakmayacak

     TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü Erzincan deplasmanına gidiyor.
Van ekibini her maçta destekleyen Grup Kara Kobralar bu maçta da takımı yalnız bırakmıyor.
      Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, takıma herkesin destek vermesi gerektiğini söyleyerek, “Kırmızı-Siyahlı takım bir iki hafta önce eleştirilerin odağı olmuştu. Dere görülmeden paçalar sıvanmış, her taraftan eleştiri sesleri çoğalmıştı. Biz sabır dedik sonucu gördük. O açıdan şampiyonluğa oynayan bir takımın taraftarları sabırlı olmalı ve sonuna kadar takımını desteklemelidir. Çünkü 3 puanlık sistemde dengeler her zaman değişebiliyor. Bizler yönetimimize, teknik kadromuza ve futbolcularımıza sahip çıkıp güvenirsek, işte o zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Sözün kısası kenetlenmeliyiz.  Kendi sahamızdaki maçlarda son dakikaya kadar mağlup olabiliriz. Ama çatlak seslere engel olup desteğe devam edersek, aynen Erokspor maçında olduğu gibi, ekibimiz, sahadan gülen taraf olarak ayrılmasını bilir” dedi.
    24 Erzinspor-B.B. Vanspor maçının Pazar günü saat 14.00'te başlayacağını hatırlatan Dülger, deplasmanda takımı yalnız bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER