Bem-Bir-Sen çalışanları yemekte buluştu

Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın tarafından Edremit Belediyesi’nde çalışan üyeler adına yemekli bir toplantı tertip edildi. Yemeğe Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli de katıldı.

Bem-Bir-Sen çalışanları yemekte buluştu

   Verilen dayanışma yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çiçekli, başarının memur işçi ve diğer iş kollarında çalışan bütün personellerle elde edileceğini belirtti.

   Çiçekli,  bir kişinin tek başına bir şey yapamayacağını, ekip halinde uyum içerisinde çalıştıkları zaman güzel gelişmeler yaşanacağını ifade ederek, yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Bem-Bir-Sen’i de kutladıklarını dile getirdi.

  Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın da yaptığı konuşmada;  üyelerle dayanışma içinde olmak moral motivasyonları yüksek tutmak çalışanların yanında olduklarını hirmek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

   Altın, konuşmasının devamında, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini yaşanmakta olan süreç itibariyle önemli gelişmelerin olduğunu bu zamanlarda ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

   Altın, Edremit kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ettiklerini ve başarılarının devamlı olmasını diledi.  

   Yemekli toplantı daha sonra hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER