Van'da dostluk futbol karşılaşması...

Van’da uzun yıllardır dostluk futbol karşılaşmaları ile tanınan Türkmenoğlu Spor, hafta sonu ‘Dostluk Maçı’nda, gazetecilerden kurulu takımla karşılaştı. Gazetecilerden kurulu Basınspor rakibini yenmeyi başardı.

Van'da dostluk futbol karşılaşması...

   Maçın ilk devresinde 4-2 öne geçmesine rağmen, galibiyeti koruyamayan ve kalesinde üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 14-7 mağlup ayrıldı.
   Basınspor’da kaleci Erol Çakıl kalesinde adeta panterleşerek takımının galip gelmesinde ciddi bir rol aldı.
    Basın Spor’u galibiyete taşıyan goller ise Baki Karaca, Bişar Ulutaş, Zeki Yiğit, Harun Gören ve Uğur Tunçdemir'den geldi.
Basın Spor’un kaptanı Baki Karaca maç ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türkmenoğlu Spor’un daveti üzerine dostluğu pekistirme fırsatı sunan bir maç yaptık ve galip geldik. Ancak skordan ziyade centilmenlikle geçen bir karşılaşma oldu. Bu vesile ile Dostluk Turnuvasının organizatörü Ercan Ulutaş’a teşekkür eder, Türkmenoğlu Spor’a bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim” dedi.
   Türkmenoğlu Spor’un kaptanı  Ercan Ulutaş ise yaptığı açıklamada,  amaçlarının kazanmaktan çok, dostlarla spor yapmak olduğunu ifade ederek, “Bu çerçevede Basın mensubu Gazeteci arkadaşlarımızla güzel bir maç yaptık. Basın Spor haklı bir galibiyet aldığı için kendilerini tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER