Emre Oymak yeniden Vanspor’da…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında eski oyuncu Emre Oymak’ı yeniden kadrosuna kattı.

Emre Oymak yeniden Vanspor’da…

Ligin ikinci devresine Antalya'da yaptığı kampla sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, Altınordu forması giyen eski oyuncusu Emre Oymak'ı yeniden kadrosuna kattı.

2023-2024 futbol sezonun ilk devresinde Altınordu forması giyen Emre Oymak, 11 maça çıkarken, 1 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu.

2001 yılında Denizli'de dünyaya gelen Emre Oymak, merkez orta sahada görev yapıyor. Futbol kariyerine Altınordu alt yapısında başlayan ve sırasıyla Altınordu U19 ve Altınordu, Niğde Anadolu FK ve Vanspor formaları giyen Emre Oymak, kariyerinde 64 resmi maça çıkarken, 3 gol atıp, 3 asist katkısında bulundu.

Kariyerinde 3 bin 739 dakika sahada kalan oymak, bu süre zarfında 7 tane sarı kart gördü. Kariyerinde 16 kez merkez orta saha, 3 kez orta sağ ve 1 kez önliberoda görev alan Oymak, önceki sezonlarda PTT 1. Lig'de de Altınordu formasıyla 6 maça çıktı.

Vanspor'la resmi sözleşmeyi imzalayan Emre Oymak, Antalya'daki kampa dahil olarak takımla beraber çalışmaya başladı.

Ligin ikinci devresi öncesi Bekir Can Kara ile yollarını ayıran Vanspor, eksik mevkilerine transfer yapmak için birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Vanspor, özellikle forvet hattını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Diyarbekirspor’dan transfer edilen Ozan Papaker, kendisine verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden dolayı anlaşmanın gerçekleşmediğini duyurmuştu.

Van temsilcisi, transfer çalışmaları kapsamında önceki gün Bodrumspor’dan Muhammed Gönülaçar’ı da kadrosuna katmıştı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER