EMİTT Fuarı'nda Van standı ilgi görüyor

Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarında (EMlTT) Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stant ziyaretçiler tarafından ilgi görürken, Van standı da kültür turları dalında "En iyi destinasyon tanıtımı" ödülüne layık görüldü.

EMİTT Fuarı'nda Van standı ilgi görüyor

Van’ın turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması, kentin turizmini artırmak ve tanıtımına katkı sunmak için Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 5’inci büyük turizm fuarı EMITT’te katılarak stant açan Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü gayretlerinin meyvesini alıyor. Van standını ziyaret eden tur operatörleri, acenteciler, turizmciler, rehberler yetkililer ile görüşerek bilgi alışverişinde bulunuyor.

Ziyaretçilere fuar boyunca Van’ın meşhur otlu peyniri, balı, cevizi ikram edilirken, Van Kedisi ve canavarı kostümlü maskotlar ise büyük ilgi görüyor. Ayrıca Van standı EMITT tarafından kültür turları dalında "En iyi destinasyon tanıtımı" ödülüne layık görüldü. Ödülü Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nuri Bekiroğlu ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER