Vanspor, Zonguldak Kömürspor'a bileniyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ikinci devresinde oynadığı 5 maçtan, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Vanspor'da, Pazar günü oynanacak olan Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Van temsilcisi, Zonguldak temsilcisini mağlup ederek, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Zonguldak Kömürspor'a bileniyor

İkinci devrenin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Vanspor, akabinde oynadığı Adıyaman FK ve Serik Belediyespor maçlarından da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı başarmıştı.

23. Haftada deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta 90+3 ve 90+7. dakikalarda bulduğu gollerle Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Vanspor, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u ise Harun Kavaklıdere ve Sinan Kurumuş'un ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmesini bildi.

İkinci devreye iyi bir giriş yapan ve oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Van temsilcisi, bu periyotta 13 puan daha hanesini yazdırarak, 47 puanla ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Sezonun ilk devresinde özellikle son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, ligin ikinci devresine galibiyetlerle başladı. Ümit Bozkurt'un takımın başına geçmesiyle toparlanmaya başlayan Van temsilcisi, hafta sonu karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, on yedinci sırada bulunan rakibini mağlup ederek puanını 50'ye yükseltmek ve liderle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Hafta sonu oynayacağı maçı kazanmak isteyen Van temsilcisinde tek hedef galibiyet. Ligde oynadığı 23 maçta 14 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor 47 puanla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 22 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Zonguldak Kömürspor ise, 15 puanla on yedinci sırada yer alıyor.

Pazar günü saat 14.00'te Karaelmas K. Köksal Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadelenin kıran kırana geçmesi bekleniyor.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR…

Grupta 53 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, sahasında Afyonspor Kulübü'nü konuk ederken, 46 puanla üçüncü sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu ise, deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

46 puanla dördüncü sırada bulunan 1461 Trabzon FK sahasında Diyarbekirspor'u konuk ederken, 44 puanla beşinci sırada bulunan Ankaraspor ise deplasmanda Serik Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

42 puanla altıncı sırada bulunan Bucaspor, sahasında Altınordu'yu konuk ederken,  Karacabey Belediyespor ise Kırşehir Futbol Spor Kulübü deplasmanına gidecek.

Nazilli Belediyespor, deplasmanda Adıyaman FK ile karşı karşıya gelirken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise son sıradaki Bursaspor'a konuk olacak.

Ankara Demir ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER