Elite World, İranlı acente temsilcilerini ağırladı

Elite World Van Hotel, İran’ın Tebriz şehrinde hizmet veren acente temsilcileri ile tur operatörlerini ağırladı.

Elite World, İranlı acente temsilcilerini ağırladı

Elite World Van Hotel, İranlı acente temsilcilerine yönelik düzenlediği info çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce İran’ın farklı şehrinden yaklaşık 30 acente temsilcisini 3 gün boyunca ağırlayan Elite World Van Hotel, bu seferde Tebriz şehrinde hizmet sunan yaklaşık 50 acente temsilcisi ile tur operatörüne üç günlük info düzenledi.

Üç gün boyunca şehrin tarihi ve doğal güzelliklerinin anlatılacağı infoda amaçlarının Van’ı tanıtarak şehrin ekonomisine katkı sunmak olduğunu ifade eden Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, “Turizm, çok geniş yelpazeye sahip bir sektördür. Bu manada turizmde yapılan her çalışma şehrin bütününe yansıyor. Bizlerde bu bilinçle özelde ilimizin, genelde ise ülkemizin ekonomisine katkı sunmak için sürekli çalışmalar yapıyoruz. Bu info da çalışmalarımızdan biriydi. Amacımız Van başta olmak üzere ülke ekonomisine önemli katkı sunan İranlı misafirlerin yılın 12 ayı boyunca gelmesini sağlamaktır. Bunun için sürekli infolar düzenliyoruz” dedi.

Van’da olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren İranlı misafirler ise Elite World Van Hotel yetkililerine ve İpekyolu Belediyesine teşekkür ettiler.

İkramların sunulduğu gecede İpekyolu Belediyesi tarafından İranlı acente ve tur operatörlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER