Çocuklardan akrobasi gösterisine yoğun ilgi

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için akrobasi gösterisi düzenliyor.

Çocuklardan akrobasi gösterisine yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik başlatmış olduğu kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı kent genelinde bulunan ilk ve ortaokul öğrencileri için Hacıbekir Kültür Merkezinde akrobasi gösterileri düzenliyor.

Her gün 3 okulun ziyaret ettiği merkezde öğrencilere yönelik akrobat ve palyaçolar tarafından çeşitli eğlenceler ve oyunlar oynanıyor. Çocukların büyük beğeniyle izlediği etkinlikte akrobatların yaptığı şovlar öğrenciler tarafından heyecanla izlenirken palyaço gösterileri de öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Yapılan etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirten çocuklar, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Yılsonuna kadar devam edecek gösterilere kent genelindeki ilk ve ortaokul öğrencileri katılıyor.

Yoğun katılımla gerçekleşen programı, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu ve Murat Yayabaşı da çocuklarla birlikte izledi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER