Büyüşehir’den ‘Lider Öğretmen’ konulu söyleşi

Van Büyükşehir Belediyesi, eğitimcilere yönelik ‘Lider Öğretmen’ konulu söyleşi düzenledi.

Büyüşehir’den ‘Lider Öğretmen’ konulu söyleşi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kadının gücü Van’ın Gücü” projesi kapsamındaki programlar devam ediyor. Bu kapsamda İletişim Uzmanı Yazar Canten Kaya, öğretmenlere yönelik ‘Lider Öğretmen’ konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Hacıbekir Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye öğretmenler ilgi gösterdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek’in açılış konuşması ile başlayan söyleşide Yazar Canten Kaya, tanınmış kişilerin hayat hikâyelerinden örnekler vererek, öğretmen öğrenci ilişkilerinde özgüven,  ilk öğretmen anne, babaların çocuklarına yaklaşımları, öz güven, başarının formülü, kitap okumanın önemi ve başaracağına inanmak gibi konuları güncel örneklerle anlattı.

Katılımcı ağırlıklı gerçekleşen söyleşide Yazar Canten Kaya, katkılarından dolayı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Söyleşi, yazar Canten Kaya’ya çiçek takdimi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Öte yandan Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince yürütülen ‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi kapsamında dezavantajlı kadınlar başta olmak üzere 50 bin kadın, sinema, tiyatro ve söyleşilerle buluşturuyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER