Kanser hastası Yılmaz hasta yatağına kavuştu

Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kendilerine ulaşan 72 yaşındaki kanser hastası Hazal Yılmaz’ı ihtiyacı olan hasta yatağına kavuşturdu.

Kanser hastası Yılmaz hasta yatağına kavuştu

Van’ın Tuşba ilçesi bağlı İskele Mahallesi’nde ikamet eden ve yatağı bağımlı halde yaşamını sürdüren 72 yaşındaki Hazal Yılmaz için hasta yatağı temin edildi.

İskele Mahallesi'nde ikamet eden ve yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle yıllardır yatağa bağımlı olarak yaşamını sürdüren Hazal Yılmaz’ın hasta yatağı talebi yerine getirildi.

Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne seslenerek, otomatik hasta yatağı talep eden Hazal Yılmaz’ın çağrısına sessiz kalmayan dernek üyeleri, aldığı otomatik hasta yatağını kendisine teslim etti.

Konuyla alakalı Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Kanser hastası olan 72 yaşındaki Hazal Yılmaz defalarca ameliyat olmuş. Yerde yata yata sırtı yara bere içinde kalmış. Hazal annemiz Tuşba’ya bağlı İskele Mahallesi’nde kalıyor. Son çare olarak bizlere ulaştı. Biz de annelerin kutsal olduğuna inanarak, otomatik hasta yatağını teslim ettik. Anneler acı çekmesin, anneler ağlamasın diyoruz. Hazal annemize hayırlı olsun diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hasta yatağına kavuşan Hazal Yılmaz, çağrısına duyarsız kalmayan dernek yetkililerine teşekkür etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER