Ömer Şişmanoğlu Vanspor'da…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vanspor, son olarak Iğdır FK'da forma giyen Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı.

Ömer Şişmanoğlu Vanspor'da…

Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, son olarak Iğdır FK'da forma giyen Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı.

Arnavutköy Belediyespor'dan Cantuğ Temel, Metincan Cici, Bodrum FK'dan Muhammed Gönülaçar ve Altınordu'dan Emre Oymak'ı kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Iğdır FK'da forma giyen golcü oyuncu Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı.

ÖMER ŞİŞMANOĞLU KİMDİR?

1989 yılında Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya gelen Ömer Şişmanoğlu, profesyonel futbol hayatına Hamburg U19 takımında başladı. Daha sonra St. Pauli II ve St. Pauli takımlarında forma giyen Şişmanoğlu, Türkiye'nin yolunu tuttu.

Türkiye'de ilk olarak Kayserispor formasını terleten Ömer Şişmanoğlu, daha sonra Antalyaspor, Beşiktaş, Eskişehir, Konyaspor, Göztepe, Yeni Malatyaspor, BB Erzurumspor, Tuzlaspor, Denizlispor ve Iğdır FK takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 380 resmi maçta forma giyen Ömer Şişmanoğlu, bu periyotta 130 gol atarken, 28 asist katkısında bulundu.

19 bin 88 dakika sahada kalan Ömer Şişmanoğlu, bu periyotta 46 sarı, 2 kırmızı kart gördü.

Ligin ilk devresinde Iğdır FK formasıyla 18 resmi maçta forma giyen Ömer Şişmanoğlu, 479 dakika sahada kalırken, sadece 1 gol atabildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER