Büyükşehir'in zabıta haftası etkinlikleri...

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Zabıta Teşkilatı'nın 196’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle farkındalık oluşturmak için Van Gölü sahilinde temizlik çalışması yaptı. Zabıta ekipleri ayrıca Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel’i de makamında ziyaret etti. 

Büyükşehir'in zabıta haftası etkinlikleri...

‘1-7 Eylül Zabıta Haftası’ kapsamında kentte çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Zabıtası Van Gölü’ne dikkat çekmek için farkındalık çalışması yaptı.
 Van Gölü sahilinde farklı noktalarda çöp toplayan zabıta ekipleri, Van Gölü’ndeki kirliliğin önüne geçmek için verilen mücadeleye dikkat çekti. 
Farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe Zabıta Daire Başkanı Sabahattin Ergenç ve çok sayıda zabıta memuru katıldı. 
Ayrıca etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel’i de ziyaret eden Zabıta Daire başkanlığı personeli haftanın anısına Genel Sekreter Çelikel’e bir tablo hediye etti. 
Çelikel ise kentin düzeni için 7/24 çalışan zabıtaların haftasını kutladı.
Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2022, 20:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tebrik ve çağrı
Tebrik ve çağrı - 2 yıl Önce

Zabıta Haftanız kutlu olsun. Sabahattin Bey ve ilçe zabıta müdürlerinden isteğimiz kaldırım işgallerini bitirin. Manavlar, fırınlar, çay ocakları, kafeler, restaurantlar, giyimciler, manifaturacılar, bakkallar, AVM'ler, halıcılar, hırdavatçılar, eletrik ve tesisat dükkanları, inşaat malzemecileri ve esnafın çoğu şehirdeki ana cadde kaldırımlarını ama özellikle bütün ara sokakların kaldırımlarını malzeme, ürün ve eşyalarıyla doldurmuş. Eğer kaldırımlar esnafın olacaksa cadde ve sokakları araçlara kapatın aileler, bebek arabalı hanımlar, turistler, vatandaşlar, engelliler, yaşlılar, çocuklar cadde ve sokaklarda yürüsün. Lütfen kaldırımları ve yol kenarlarını sorumsuz olan ve şehir düzenine aykırı hareket eden bu saygısız esnaflardan temizleyin.

SIRADAKİ HABER