‘Davut Ustanın Yeri’ hizmete açıldı

Van'da 23 yıldır kebap ustası olan Davut Sönmez, Van halkına yakışır yeni ve nezih bir mekanda kebap çeşitleri ile hizmet sunmaya başladı.

‘Davut Ustanın Yeri’ hizmete açıldı

Saç tava, Adana Kebap, tavuk döner, patlıcanlı kebap, beyti, karışık ızgara gibi hizmetler sunan Davut Ustanın Yeri, kalite ve hizmeti bir araya getirerek Nur Baba Sokak'ta hizmete açıldı.

Yeni yerinde hizmet ve paket servise ile açılışı yapılan Davut Ustanın Yeri, 23 yıllık tecrübe ile vatandaşların hizmetine açıldı.

"KEBAP BİZİM İŞİMİZ"

"Kebap bizim işimiz" diyerek müşterilerine yüksek kalite ve güvenilirliği sunmayı ilke edindiklerini belirten Davut Usta, "Kebaba dair her şey yeni iş yerimizde mevcut. Tüm kebap çeşitlerini burada Van halkının hizmetine sunuyoruz. Kaliteyi burada iyi bir hizmetle buluşturarak, vatandaşlarımıza güzel bir kebap tadı sunmayı hedefliyoruz. Öncelikle sağlık-hijyen, sonrasında kalite ve lezzetin ön planda olduğu restoranımızda tecrübeli ekibimiz ile özverili çalışmamızla  hizmet vermekteyiz. İş yerimiz kebabın adeta diyarı gibi, müşterilerimiz her türlü kebabı burada bulabilecek" şeklinde konuştu.

“ON NUMARA BİR KEBAP”

İş yerinin açılışının ardından söz konusu mekânda kebap yiyen vatandaşlar ise , 'kebabın hassı'nı yediklerini belirterek, "Gerçekten güzel bir lezzet. Temiz ve hijyenik bir ortam oluşturulmuş. Aile yeri de mevcut. Kebap usta işi ile yapıldığında çok güzel bir lezzet ortaya çıkıyor. Gayet hafif ve lezzetli. O tadı alabiliyorsunuz. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Akif Sönmez
Mehmet Akif Sönmez - 2 yıl Önce

Haberiniz için teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER

banner29