Büyükşehir depremzede ailelerle bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediyesi 15-21 Mayıs Aile Haftasında depremzede aileler ile bir araya gelerek eğlence programı düzenledi.

Büyükşehir depremzede ailelerle bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Van’a gelen depremzedeler için program düzenlendi.

15-21 Mayıs Aile Haftası dolayısıyla Gebze Su sporları Tesisinde düzenlenen etkinlikte depremzede aileler güzel bir gün geçirdi.

Piknik havasında geçen etkinlikte depremzedeler söylenen şarkılara eşlik ederken canlı müzik eşliğinde halaylar çekip mangal ziyafetine katıldı. Çocukların da unutulmadığı etkinlikte palyaçolar gösterileriyle minikleri eğlendirip oyunlar oynattı. 

Depremin hemen ardından Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Van’a gelerek yerleştiklerini söyleyen depremzedeler “Van’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Vanlılar bize ilk günden bu yana kucak açarak dertlerimize sıkıntılarımıza ortak oldular. Yardım ve misafirperverliklerinden dolayı Van halkına ve bu güzel günde bizi bir araya getiren Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29