Boluspor’un kalecisi Sabri Vanspor’da…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ikinci devreyi Adıyaman mağlubiyetiyle başlayan Vanspor, bir takviye de kaleye yaptı. Eksik mevkiler için transfer görüşmelerini sürdüren Vanspor temsilcisi, son olarak 1. Lig takımlarından Boluspor'dan kaleci Sabri Can’ı kadrosuna kattı.

Boluspor’un kalecisi Sabri Vanspor’da…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da transfer görüşmeleri devam ediyor. Devre arası transfer çalışmaları kapsamında daha önce kadrosuna 6 futbolcu katan ve 11 futbolcu ile yollarını ayıran Van temsilcisi, son olarak Boluspor'dan kaleci Sabri Can’ı kadrosuna kattı.

Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK’ya 3-1 mağlup olan ve ikinci devreye kötü bir başlangıç yapan Vanspor, eksik mevkilerine transferler yaparak, ligi play-off potasının içinde bitirmek istiyor.

Daha önce İsa Nalbant, Miraç Acer, Taha Gür, Uğur Can, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır’ı kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak 1. Lig takımlarından Boluspor'dan kaleci Sabri Can’ı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Öte yandan Kırmızı- Siyahlılar Güney Tutcuoğlu, Sercan Kaya, Berat Çetinkaya, İlyas Ekiz, Servan Çetin, Selim Kayacı, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, Baran Basut, İbrahim Bingöl ve Mehmet Şirin Soydan ile de yollarını ayırmıştı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, transfer çalışmaları kapsamında 1.Lig takımlarından Boluspor'un kalecisi Sabri Can ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Kulüp Başkanımız Mehmet Avcı'nın katılımıyla gerçekleşti” ifadelerine yer verildi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER