Vanspor, ikinci yarıya kötü başladı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK'ya 3-1 mağlup olarak, play-off yolunda ağır yara aldı. Adıyaman FK karşısında varlık gösteremeyen Van temsilcisi, ikinci yarıya mağlubiyetle başladı.

Vanspor, ikinci yarıya kötü başladı

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya'da 5 yıldızlı otelde iyi bir kamp dönemi geçiren Vanspor, hafta sonu karşılaştığı Adıyaman karşısında varlık gösteremedi. Adıyaman karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamayan ve kötü bir performans ortaya koyan Kırmızı- Siyahlılar sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FK'ya 3-1 mağlup olarak taraftarını üzen Vanspor, Adıyaman FK karşısında kötü bir futbol ortaya koydu.

İkinci devreye belirsizliklerin gölgesinde başlayan, kendi tesislerinde kamp yapan Adıyaman FK, Vanspor'a adeta futbol dersi verdi. Yeni transferlerin vasat bir futbol sergilediği Van temsilcisinde, savunma hataları ise her maçta olduğu gibi, bu maçta da devam etti.

1-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakalayan Vanspor, ilk devrenin sonuna doğru kalesinde yine savunma hatasından kaynaklı gördüğü golle soyunma odasına 2-1 yenik girdi. İkinci yarıda da vasatı aşamayan ve pozisyon üretmekte sıkıntılar yaşayan Vanspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Adıyaman mağlubiyetiyle play-off yolunda ağır yara alan Van temsilcisinin, lider Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı 16'ya çıktı.

Vanspor'un grubunda liderlik koltuğunda oturan Sakaryaspor evinde Bayburt Özel İdarespor'u 2-0 mağlup ederek 48 puanla çıkışını sürdürürken, en yakın rakibine 8 puanlık bir fark attı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER