Bilici: Halkımızın takdirine saygı duyuyoruz

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İpekyolu’nda 7 bin 676 oy alan Başkan Adayı Bilici, halkın takdirine saygı duyduklarını belirtti.

Bilici: Halkımızın takdirine saygı duyuyoruz

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, yaklaşık 3 aylık süreçte gitmedikleri, dokunmadıkları, hizmetleri anlatmadıkları hiç bir kesim kalmadığını belirterek, bu süreçte gece- gündüz çalıştıklarını söyledi.

İlk günden itibaren kayyumlara karşı olduklarını dile getiren Başkan Adayı Bilici, seçimin Van’a ve ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

“SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BU KENTİ LAYIK OLDUĞU YERE GETİRMEK İÇİN ÇABA SARF ETMELİ”

Bu süreçte her türlü zorluğa göğüs geldiklerini belirten Bilici, “Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkanı Adayı oldum. Yaklaşık 3 aylık süreçte gitmediğim, dokunmadığım yapacağım hizmetleri anlatamadığım hiçbir kesim kalmadı. Yol arkadaşlarımla birlikte ne gece ne gündüz demedik. Karda, fırtınada en ücra köylere ve mahallelere gittik. Her gün en az 500 esnafı ziyaret ettik. Bugüne kadar hiç bir siyasinin girmediği bölgelere girdik. Ama halkımızın siyasilere karşı sarsılan güvenini yeniden inşa edip sandığa götürmeyi başaramadık. Halkımızın takdirine saygı duymaktan başka yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Van genelinde 14 belediye alan DEM partiyi ve adaylarını kutluyorum. İlk günden itibaren kayyumlara karşı olduğumuzu dile getirdik. DEM Partiden seçilen kardeşlerimizin almış oldukları sorumluluğu yerine getirerek, çığ gibi büyüyen bu kentin sorunlarıyla ilgilenip bu kenti layık olduğu yere getirmek için çaba sarf etmelerini bekliyorum. Bizler bu kentte ötekileştirmelerin sonlandırılıp kardeşliğin yeniden inşa edilmesini arzuluyoruz. İlk günden itibaren büyük bir özveriyle bizimle birlikte her türlü zorluğa göğüs geren başta ekip arkadaşlarım olmak üzere bizlere destek veren tüm gönüldaşlarıma ve İpekyolu halkına en derin saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER