İrven: Yolumuza devam edeceğiz

DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, 31 Mart Pazar günü yapılan seçimleri değerlendirdi. Kendi logolarıyla ilk defa seçime girdiklerini hatırlatan İrven, Genel Başkanları Ali Babacan liderliğinde çalışmalarını arttırıp, tereddütsüz bir şekilde ülkenin yarınları için yollarına devam edeceklerini ifade etti.

İrven: Yolumuza devam edeceğiz

31 Mart tarihinde ülke genelinde olduğu gibi Van'da da vatandaşlar sandık başına giderek, kendilerini 5 yıl boyunca yönetecek olan belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarını seçti.

Bu kapsamda ilk defa kendi logosuyla seçime giren DEVA Partisi, Van'da da Bahçesaray Belediye Başkanlığını az bir oy farkıyla kaybetti.

Seçim sürecini değerlendiren ve Pazar günü yapılan seçimde 4 bin 197 oy alan DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, seçimlerin Van'a ve ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Abdulahat Arvas, İyi Parti'den Abdullah Akbaş, Memleket Partisi'nden Ali Ertuğrul Aybey, Demokrat Sol Parti'den Tuğçe Tekçe Ermiş, Yeniden Refah Partisi'nden Abdullah Sadıksoy, Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden Abdullah Zeydan, Türkiye Komünist Partisi'nden Onur Yılmaz, Zafer Partisi'nden Mehmet Emin Özbey, Halkın Kurtuluş Partisi'nden Sait Kıran, Türkiye Komünist Hareketi Partisi'nden Mehmet Altıntaş, Bağımsız Türkiye Partisi'nden Zeynep Selim Keleş, Yeni Türkiye Partisi'nden Mihraç Deger, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Şükrü Şahar, Hür Dava Partisi'nden Mehmet Mehdi Oğuz, Hak ve Özgürlük Partisi'nden Abdulmenaf Kıran, Demokrat Parti'den Hasan Kedali, Millet Partisi'nden Rafet Kaya, Milli Yol Partisi'nden Sinan Bilgili, Demokrasi ve Atalım Partisi'nden Erkan İrven, Saadet Partisi'nden Özay İlhan, Vatan Partisi'nden Mehmet Emin Arı, Bağımsız olarak İdris Ahi'nin yarıştığı Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı % 55,48 oranında oy alan Abdullah Zeydan kazandı.

"ÜLKEMİZİN YARINLARI İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan İrven, "Kıymetli hemşehrilerim; 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarının, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Deva Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sürecimde bize gönül vermiş, desteğini bizden esirgememiş hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kendi logomuzla ilk defa seçmen tabanımızın oluştuğu ve bizim için başlangıç olan bir seçimi geride bıraktık. Deva Partisi çatısı altında, Genel başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde çalışmalarımızı arttırıp tereddütsüz bir şekilde ülkemizin yarınları için yolumuza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER