Başkan Vekili Aydın, esnafın sıkıntılarını dinledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Başkan Vekili Aydın, esnafın sıkıntılarını dinledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ilçe merkezinde bulunan esnaflarla da sık sık bir araya gelerek, talep ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor

İlçenin en yoğun sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’na giderek esnafı ziyaret eden Başkan Vekili Aydın, Sokak esnaflarının sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini düşündükleri gibi esnafında sıkıntılarına çözüm yolları aradıklarını kaydeden Aydın, "Elimizden geldiğince güzel işler yaparak halkımızın memnuniyetini kazanmaya çalışıyoruz. Bu yıl ilçemize değer katacak Spor Merkezleri, Sahil Bandı Projesi Atletizm Pisti Evlendirme Sarayı gibi birçok projemizi yıl sonuna doğru hemşehrilerimizin hizmetine açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra alt yapı ve yeni yol açma çalışmalarımızda yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ilçemize 45 km’lik yeni yol güzergâhı kazandık. 100 bin metrekare asfalt çalışması yaptık. İlçe merkezinde ki birçok cadde ve sokağımızda yol yenileme ve onarım çalışmaları yürüttük. Bu çalışmalar sezon sonuna kadar devam edecek” Kaymakamlık ve belediye olarak hemşehrilerimizin huzuru için faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Sanat Sokağı esnafı da yapılan çalışmalardan dolayı, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın’a teşekkürlerini iletiler.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2022, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29