Başkan Akman’dan ‘Berat Kandili’ Mesajı

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Berat Kandili’nin, kurtuluş, af, merhamet ve mağfiret gecesi olduğunu söyledi.

Başkan Akman’dan ‘Berat Kandili’ Mesajı

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Akman, “Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Berat Kandili’nin Cenab-ı Allah’ın kendisinden af dileyenleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği önemli gecelerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Başkan Akman, “Kandiller; birlik, beraberlik ve manevi duyguların arttığı gecelerdir. Bu önemli geceler; aynı zamanda manevi iklimiyle gönüllerimizi de aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırmaktadır” ifadelerini kullandı. 

Ramazan-ı Şerif’in müjdelendiği Berat Gecesi’nin milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin şehrimize, milletimize ve İslam alemine sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29