Babacan'dan Vanlılara mesajlı destek çağrısı!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Van halkına mesaj göndererek, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve ilçe belediye başkan adayları için destek istedi.

Babacan'dan Vanlılara mesajlı destek çağrısı!

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad ve Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz, ziyaretlerini yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

DEVA Partisi'nin Van adayları sahada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, adaylara bir destek de Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'dan geldi. Genel Başkan Babacan, Vanlılara mesaj göndererek, adaylarına destek verilmesini istedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Van'da ikamet eden vatandaşlara özel bir mesaj gönderdi. Ali Babacan'ın mesajı, Van'da yaşayan vatandaşlardan olumlu tepki aldı. Mesajda, "Değerli Vanlı hemşerim, DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Erkan İrven'e desteğinizi bekliyorum" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Genel Başkan Babacan DEVA Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad ve Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz için de Vanlılardan destek istedi.

Genel Başkan İpekyolu Adayı Cahit Kundakçı için gönderdiği mesajda, "Değerli Vanlı hemşerim, DEVA Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayımız Cahit Kundakçı'ya desteğinizi bekliyorum" ifadelerine yer verirken, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad için gönderdiği mesajda ise, "Değerli Vanlı hemşerim, DEVA Partisi Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad'a desteğinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Genel Başkan tarafından Edremit Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz için gönderilen mesajda ise, "Değerli Vanlı hemşerim, DEVA Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşkan Özkaçmaz'a desteğinizi bekliyorum" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER