Türkiye’nin ünlü Influencerları Van’a hayran kaldı

Türkiye’nin ünlü Influencerları Van’da bir araya geldi. Şehre hayran kalan Influencerlar 3 gün boyunca Van’ın turistik yerlerini fotoğraflayıp, video çekti.

Türkiye’nin ünlü Influencerları Van’a hayran kaldı

Ünlü Influencerlar İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin’in daveti üzerine Van’a geldi. Instagram, Youtube, Tiktok gibi sosyal medya hesaplarında yüzbinlerce takipçisi olan ve paylaşımları milyonlarca beğeni alan Hatip Polat, Erdi Bal, Lila Dünyalı, Kardelen, Keşfetmelisiniz, Anıl Yakar ve Gezgin Kıvırcık gibi ünlü Influencer ve gezi yazarı Figen Kokol, 3 gün boyunca Van’ı gezdi. Tarihi ve doğal mekânları fotoğraflayıp, video çeken fenomenler Van’ı çok beğendiklerini ve ilk fırsatta tekrar gelmek istediklerini belirttiler.

Van’ın mutfağına hayran kaldıklarını, bir lezzet resitaliyle karşılaştıklarını ve çok keyifli bir gezi gerçekleştirdiklerini dile getiren misafirler, bu programda desteklerinden dolayı Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin’e teşekkür ettiler.

“DERDİMİZ VAN, ŞEHRİMİZE ARTI BİR TURİST NASIL ÇEKEBİLİRİZ BUNUN HESABINI YAPIYORUZ”

Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin, kent turizminin gelişmesi için her daim çabaladıklarını belirterek, “Van hem ülkenin hem de bölgesinin en önemli turizm ve gezi lokasyonlarının başında geliyor. Şehrimizin hem resmi organizasyonlar anlamında hem de böyle fenomenler yoluyla tanıtılmaya ihtiyacı var. Biz de bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Bakanlığımız sağ olsun şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli olan Kültür Yolu Festivali’nde Van’ımızı es geçmedi. Minnettarız. Teknolojinin, sosyal medyanın, paylaşımların, videoların şehirlerin tanıtımında ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Bu konuda da eksik kalmak istemiyoruz. Özellikle sosyal medyada ciddi takipçisi olan, paylaşımları milyonları bulan fenomenlerin etkisi bu anlamda çok kıymetlidir. Derdimiz Van, şehrimize artı bir turisti nasıl çekebiliriz bunun hesabını yapıyoruz. Emeği geçen ve davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim” dedi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER