Anadolu Ateşi'nden unutulmaz gece…

Van Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda kente gelen Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Anadolu Ateşi'nden unutulmaz gece…

    Anadolu medeniyetlerinden ilham alan dans gösterileriyle dünyada beğeni toplayan Anadolu Ateşi bu yıl 8'incisi düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarında Van Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda sahne aldı. Gösteriye Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve eşleri, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

   Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun performansını ilk defa izleyenler, bu anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti. İzleyenler, özel ışık efektleri altında gerçekleşen gösterinin atmosferine hayran kaldı.

    Gösteri sonunda Mustafa Erdoğan'ı ekibi adına sahnede tebrik edip çiçek veren Van Valisi Murat Zorluoğlu aslen Hakkarili olan Erdoğan'a memleketine hoş geldin dedi. Zorluoğlu "Bu muhteşem gecede Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattığınız için sizi Vanlılar adına tebrik ediyorum. Sizi tekrar Van'da görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

   Yapılan konuşmaların ardından tekrar sahne alan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu kapanışı sürpriz  bir şekilde Van yöresine ait Şemame oyunuyla yaptı. Mustafa Erdoğan ve ekibi, gösterinin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER