Ak Parti Van İl Teşkilatı istişare toplantısında bir araya geldi

AK Parti Van İl Başkanlığı önceki gün il teşkilatını istişare ve değerlendirme için bir araya getirdi. Sabah başlayan toplantı, geç saatlere kadar sürdü.

Ak Parti Van İl Teşkilatı istişare toplantısında bir araya geldi

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun başkanlığında Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da hazır bulunduğu kampta, gün boyunca 2023 seçimleri yolunda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar konusunda görüş alışverişi yapıldı.

İki bölümde tamamlanan toplantının ilk bölümünde, yönetim kurulu üyeleri geçmişte yapılan çalışmaların aksayan yönlerini ve 2023’te Van'da üye sayısının artışına paralel milletvekili seçimlerinde birinci parti olmak için gerekli olan çalışmaları ele alındı.

Söz konusu istişare ve değerlendirme toplantısına il yönetim kurulu asıl yedek, il disiplin kurulu asıl yedek, il hakem heyeti asıl yedek üyelerinin katılımıyla toplantının ikinci bölümü öğleden sonra gerçekleşti.

693 mahallede yapılan saha çalışmalarının ağırlıklı olarak konuşulduğu toplantıda, seçmenin sahada dile getirdiği sorunlar, talep ve önerileri tek tek anlatıldı ve çözümü noktasında notlar alındı.

“HEPİMİZ OTURDUĞUMUZ KOLTUKLARA DEĞER KATMALIYIZ”

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu toplantı sırasında yaptığı konuşmada, “Teşkilat olarak 2023 yılı Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine odaklanmış durumdayız. Bu nedenle gece gündüz demeden sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Bir tarafta üye kayıtlarımızı yaparken, bir taraftan da kırsal bölgelerde ve şehir merkezinde vatandaşlarımız ile buluşarak onların dertleri ile hemhal olacağız. Çalışmalarımızı yaparken kimseyi incitmek, kırmak gibi bir düşüncemiz olmamalıdır. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyle polemiğe girmeden yolumuza devam etmeliyiz. Bu teşkilat hizmet yeridir. Hepimiz oturduğumuz koltuklara değer katmalıyız. Bu davaya ne kadar emek verirseniz, o kadar parçası olursunuz. Çünkü tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Bizler birey olarak hatalı olabiliriz, eksiğimiz, yanlışımız olabilir, şahsi hatalarımızdan dolayı bize küsenleri anlarız, ancak bu davaya hizmet noktasında davaya, partiye küsülmez. Şahsımdan kaynaklanan hatalarım, yanlışlarım olabilir. Siz kıymetli AK davanın erlerinden hatalarımı bana iletmenizi istiyorum ki, bunu göreve geldiğim ilk günden itibaren söyledim, burada tekraren yineliyorum. Dışarıda partimize ve şahıslarımıza karşı kurulan tuzaklara hep birlikte karşı koymalıyız. Her zaman partimizin ve davamızın yolunda durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, gece, gündüz demeden elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu kutlu yolda il teşkilatımıza büyük görevler düşmektedir. Bizler ilçe teşkilatlarımızın çalışmalarına katkı sunmak ve onlarla birlikte çalışmalara katılmalıyız. Her kardeşimiz bugüne kadar üzerine düşeni mutlaka yapmıştır. Fakat bundan sonra ‘durmak yok yola devam’ prensibinden hareketle 7/24, 2023 seçimlerinin Van'daki galibi olacak çalışmalara hazırlanmalıyız. Bu seçimlerin galibi olacağımızdan zerre şüphemiz yok. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye ve daha gelişmiş, kalkınmış müreffeh, terörden arındırılmış, kardeşliğin örnek olacağı bir Van bırakmak için üzerimize düşeni hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2022, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER