Van’da Serhado Konseri Sonrası 6 Gözaltı!
Van’da Serhado Konseri Sonrası 6 Gözaltı!
İçeriği Görüntüle

Van’dan dün öğle saat 15.30 sıralarında yola çıkan yolcu aracı, gece 02.00 civarında Sivas’ın Zara ilçesine ulaştığı sırada arızalandı. Araçta bulunan 40’tan fazla yolcu, aracın bozulmasının ardından sanayi bölgesine çekildiklerini ve o saatten bu yana beklediklerini söyledi.

Yolcuların iddiasına göre, arızanın üzerinden yaklaşık 7–8 saat geçmesine rağmen firmadan ne yedek araç gönderildi ne de alternatif bir çözüm sunuldu. Gece boyunca soğuk havada beklemek zorunda kaldıklarını belirten yolcular, yaşadıkları duruma tepki gösterdi.

Whatsapp Image 2026 03 30 At 11.30.19

Mağdur yolcular yaptıkları ihbarda, “Gece 02.00’den beri buradayız. Hava çok soğuk, saatlerdir sanayide bekliyoruz. Bize yeni araç gönderilmediği gibi para iadesi de yapılmıyor. Muhatap bulamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir yolda beklediklerini dile getiren yolcular, özellikle çocuklu ve yaşlı yolcuların zor anlar yaşadığını belirterek yetkililerden destek talep etti. Yolcular, mağduriyetin giderilmesi için acil çözüm beklediklerini ifade etti.

Öte yandan arızalanan aracın ne zaman yola devam edeceği ya da yolcular için yeni bir araç tahsis edilip edilmeyeceği konusunda firma tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığı öğrenildi.

Muhabir: SELİM TEKİN