Yeni bölümde Adil ve arkadaşları, Eleni’yi satan Sultan Ebe’nin izini sürmek için Koçari Jet’le İstanbul’dan Karadeniz’e doğru zorlu bir yolculuğa çıkar. Henüz uçak kalkmadan başlayan gerilim, Adil’in öfkeyle Oruç’u jet motoruna atmaya kalkışmasıyla birlikte adeta bir macera fırtınasına dönüşür. Üçlü, yol boyunca beklenmedik saldırılar ve ölümcül tehlikelerle karşı karşıya kalır.
Dizi, Adil ve Esme arasındaki nefretle yoğrulan tutkulu aşk çatışmasını, dağların sert doğası ve Karadeniz’in hırçın atmosferi eşliğinde ekranlara taşımaya devam ediyor. Aşk, intikam, hayatta kalma mücadelesi ve ihanet temalarının iç içe geçtiği yapım, izleyicilere her bölümde yeni bir gerilim sunuyor.
6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
“Taşacak Bu Deniz”in 6. bölümünü TRT 1 canlı yayınından izlemek isteyenler Tabii platformu üzerinden yayına ulaşabilir. Dizinin tüm bölümleri ve detaylı bilgilere ise TRT 1’in resmi internet adresinden erişilebiliyor.



