Van'da yeni spor tesisleri hizmette...

Van’da son yıllarda spor tesislerinin yenilenmesi ve yeni spor tesislerinin kazandırılmasına yenileri eklendi. Şehir Stadı'nın arkasında, Bocce, okçuluk, gülle atma gibi branşların da yapılacağı yeni tesisler hizmete açıldı.

Van'da yeni spor tesisleri hizmette...

   Van’da İpekyolu İlçe Spor Kompleksi içinde dizayn edilen Bocce sahasının yapımı tamamlandı. 
   Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Van İl Temsilcisi Muttalip Demir, ilk defa bir bocce sahasını Van’a kazandırdıkları için Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a teşekkür etti.
   BOCCE SAHASI BİR İLK...
   Van’ın spor tarihinde ilk defa bocce sahasına kavuştuklarını belirten Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Van İl Temsilcisi Muttalip Demir, sahanın Van’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 
   Uzun yıllar zor şartlarda bocce sporunu yaptıklarını söyleyen İl Temsilcisi Muttalip Demir, çok sayıda sporcunun bu sahadan faydalanacağını söyledi.
   "BU SPORU TABANA YAYMAYA ÇALIŞIYORUZ"
   Bocce sporunu her geçen gün çeşitli turnuvalarla tabana yaymaya çalıştıklarını belirten Demir, “Bu konuda en büyük desteği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden almaktayız. En büyük isteğimiz olan saha sorunumuz da çözüme kavuştu. Çoğunluğu tamamlanan sahamızın üzerine gerekli olan malzemenin dökülmesiyle birlikte tamamlanmış olacak. O da en kısa sürede tamamlanacaktır. İnşallah bundan sonra sporcularımız hem antrenmanlarını hem de resmi müsabakalarını bu saha da yapacaklar. Ben bu vesileyle sahanın ilimize kazandırılmasında büyük emekler harcayan başta Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerimiz olmak üzere, Van Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç ve Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29