Dülger: Hepimiz B.B.Vanspor'un yanında olmalıyız!

Pazar günü saat 14:00'te oynanacak olan B.Vanspor- 24Erzincanspor karşılaşması öncesi, grup kara kobralar takıma destek için maça davet çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Bu takım bizim ve biz bu takıma destek olmalıyız" dedi.

Dülger: Hepimiz B.B.Vanspor'un yanında olmalıyız!

     Bölge: Salih Deniz
    TFF 3.lig 2. Grupta ligin 25. Haftasında B.Vanspor grubun güçlü ekiplerinden 24 Erzincaspor'u konuk edecek.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Erokspor'u 1-0 mağlup ederek Van'a dönen B.Vanspor, bu maçı da kazanıp yoluna devam etmek istiyor.
   Erokspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Grup kara kobralar, 24 Erzinsapor maçı için de çalışmalarını sürdürüyor.
    Pazar günü saat 14.00'da oynanacak olan B.Vanspor-24 Erzincaspor maçına daha çok taraftarın gelmesi ve takıma destek vermesi için, grup kara kobralar hem şehri gezerek maça davet çalışmalarını yapıyor.
   Gazetemize açıklamalarda bulunan grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Erokspor deplasmanından galip gelen takımımızı yürekten kutluyoruz. Bu deplasman da bile takımımızı yalnız bırakmadık. Şimdi Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız 24 Erzincaspor maçı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maçta da takımımıza vereceğimiz destekle inşallah galip gelen taraf olacağız, buradan tüm Van'a sesleniyoruz, bu maç bizim için çok önemli. O açıdan herkesin maça gelmesi ve takımı yürekten desteklemesini istiyoruz. Pazar günü stat ful dolmalı ve 90 dakika takıma tam destek verilmelidir. Kesinlikle küfüre yer yok. Van'a ve Van'lıya yakışır bir şekilde takımımıza destek verelim. Erokspor maçında biletlerin pahalı olmasına da tepki göstererek, bugüne kadar her deplasmana gittik. Hiçbir maçta 25 Tl'ye bilet görmedik, bizde biletler 5 tl'ye satılıyor. Tribünlerde boş yer kalmamalı" ifadelerini kullandı.
    Dülger, B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar'ın sözlerini de hatırlatarak, "Feyyaz Hoca, Bölge Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, 'Eğer play-off'a gitmeyi hedeflemişsek, evimizde tüm maçları kazanmak zorundayız. Pazar günü saat 14:00'te çok önemli bir maçımız var. Sahamızda Anagold 24Erzincanspor'u konuk edeceğiz. Bildiğiniz üzere takım olarak içerdeki maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her zamankinden daha çok onlara ihtiyacımız var. Bu hafta takımlarını 90 dakika boyunca desteklesinler' dedi. Hocamız doğru söylüyor. Bizler taraftarlar olarak bu takımı her koşulda desteklemeliyiz. Bazı maçlarda hakem ağzına düdüğü götürüyor, tam maçı bitirecek, bakıyorsunuz gol geliyor. Nitekim bizim Darıca Gençlerbirliği deplasmanında üçüncü uzatma dakikasında serbest vuruştan yediğimiz gol bunun örneği. Aynı örneği geçen hafta Erokspor maçında gördü. Üçüncü uzatma dakikasında bu kez bizim takım Mutlu'nun serbest vuruştan attığı golle kazanmayı bildi. O yüzden maç bitene kadar takımımıza desteğimizi sürdürmeliyiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER