Çaldıran Derneği'nden Futbol Turnuvası

İstanbul'da bulunan Van Çaldıran Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneğinin geleneksel futbol turnuvası 40 takımın katılımıyla 5. Kez start aldı.

Çaldıran Derneği'nden Futbol Turnuvası

     İstanbul'da kurulan Van Ç aldıran Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği 5 yıldır yaptığı geleneksel halı saha turnuvasının 5.sinide başlattı.


     01.03.2018 tarihinde Beysan Sanayi Sitesi Halı Saha Spor Kompleksi Torıum AVM karşısı Haramidere Beylikdüzü, İstanbul adresinde başlayan geleneksel halı saha futbol turnuvasına yaklaşık 40 takım katılıyor.


     Her sezon final maçı görkemli bir havada geçen turnuvaya katılan takımlar, finale kalmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Katılım yüksek olduğu turnuvanın 5. Kez düzenlenmesi hem takımları hem de katılımcıları memnun etti.
2012 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan beri her yıl yapılan halı saha futbol turnuvası için Van Çaldıran Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği başkanı Seyithan Bilici, şu açıklamalarda bulundu. "Geçen sene katılımı oldukça yüksek olan turnuvada, takımlarını maça çıkmasıyla tam bir şölen havası yaşandı. Maça iyi hazırlanan takımlar da kıyasıya mücadele etmişti. Takımların seyircileri birbirlerini alkışlarken, kaynaşmanın, birliğin ve beraberliğin amaçlandığı turnuvanın amacına yakışır sahneler oluşmuştu. Bu turnuvalarımızın daha da güzelleşmesi için ne gerekiyorsa yapılmaya devam ediliyoruz. Sizleri sizler tarafından kurulan bu derneğimizin çatısı altında dayanışmaya birliğe ve beraberliğe çağırıyorum. Gelin dostlar bir ve beraber olalım. Zoru kolay kılalım. Birlikte kuvvet doğar diyen Bilici, Turnuva, birçok yönüyle önceki yıllara göre katılım daha da artmıştır. Bizleri tercih ettikleri için ayrıca teşekkür ederim" dedi.


     Bilici, katılım sayısının oldukça yüksek olduğunu belirterek, "Bu katılım bizleri memnun etmiştir. Beraberliğimiz ve kaynaşmamız için gerekli bir etkinliktir. Sizlerin katı ve azmi ile derneğimiz İstanbul çapında adını duyuracak hale getirilecektir. Bu turnuvamızın sonunda amacına ulaşmasını temenni ediyoruz. Turnuvada başarılı olan takımlara ödülleri görkemli bir törenle verileceğini ve birinci takıma ise sürpriz bir hediye verecektir. Fakat şimdilik sürpriz hakkında bilgi vermek istemiyoruz. Turnuvanın sonuna kadar bekleyip göreceğiz. Bildirici" Dernek ile ilgili olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Daha önce kiracı iken Allah'a hamd olsun Beylikdüzü'n de şu an değerli üyelerimiz ve hayır sever iş adamalarımızın katkıları ile mülk sahibi olduk. Artık Vanlıların bir mekânı Var. Bu arada özelikle yönetim kurulunda bulunan değerli arkadaşlarıma özelikle çok teşekkür ediyorum. Katkı ve destekleri için, Çaldıranlı iş adamı Toplu Konut Yönetim kurulu başkanı Sn. Nazım Karakoç'a hemşerimize derneğimize sunduğu destek ve katkıları için, Beylikdüzü belediye başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu verdiği manevi destek ile gerek sağlık Ambulans ve başlama start İçin kendisine özelikle teşekkür ediyoruz. Katkıda bulunan diğer saygıdeğer işadamlarımıza da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim, bu arada herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda bir destek istemediğimizi özelikle belirtmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun. Turnuvaya 48 takım başvuru yaptı. Ama 40 Takımla turnuvaya iştirak ediyor. İşte turnuvaya katılan takımlarımız.

       01.Kalkavan yapı Şaban Ayaz, 02.Döner İnş. Habib Kılıç, 03.İpekyolu Mak. Vekil Öz çiçek, 04.Yaykılıç M.C.T. Necip Darak,   05.Yunusoğlu Noşar Sinan Toğan, 06.Tem yapı mim. Erol Temel 07.DGN. Noşar Doğan Dağdemir, 08.Kaşım Yusuf Kaya, 09.Kilimli Yavuz Ayyıldız 10.Y.Çilli Hüseyin Baykara, 11.Güney yapı Karadulda Emrah Turan, 12.Y.Dikme İSE Elk. İrfan Ukşul, 13.Çubuklu Göl Yapı Ercan Yaraş,14.Sever Oto Muzaffer Sever, 15.Nisay Yapı Yasin Narıncak,16.MVM. Mühsin Kayman, 17.Milbay Yapı Xorkom City, 18.Yaykılıç 2 Ömer Bilici Türk, 19.Y.Dikme B.M.T.Müh. Osman Ukşul 20.Alagöz Deltaş Kasım Alagöz, Şahin Alagöz, 21.5k gurup a.ş. Özgür inşaat, Nurettin Turan Senan Alagöz,22.Yaykılıç Selim Bilici, 23.Gülyolu Yıldırım Metin Nezir Yıldırım, 24.Güldoğan Spor Erkan Erdoğan, 25.Yaykılıç 1 Vedat Tarak, 26.Yağbasan Yılmaz Kayabas, 27.Aygüller Yapı Fikret Aygün, 28.Tekindere Salih Demirtepe, 29.Çubuklu Karakoç Toplu Konut Nazım Karakoç, 30.Atay Yapı Orhan Atay, 31. A.Çilli Sapa A.Ş. Sefa Yıldız, 32.Koçovası Ertan İnş. Zeki Ertan, 33.Azizoğluları inş. Metin Uyanık, 34.Kale Gold Van Hotel Tuncer Akbulak,35.Mefay Grup Fatih Yağız, 36.Direkli Ağa İnş. Coşkun Saltıkalp,37.Yaykılıç 5 Şafi Bilici, 38.A.Şahinler İnş. Hamza Şahin, 39.Demirhan İnş. Mülazım Demirtepe, 40.Adil Altaş Tekindere 41.Hanel İnş. Ahmet Hannariç, 42.ADM.Müh. Murat Deniz, 43.Abalı İnş. Hayrettın Abalı, 44.Erkan inş. Murat İlter, 45.Gülyolu 2 Faruk Yıldırım, 46.Günyapı İnş. Metin Sarıgül,47.Delta Emlak Musa Dilkapı, 48.Babel Restaurant Nuri Dağkapı, takımları turnuvaya başvurdu. Katılımın bu kadar yüksek olması bizi daha güzel işler yapmaya teşvik ediyor diyen, Van Ç aldıran Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği Başkanı Seyithan Bilici, İnşallah önümüzdeki sezon çıtamızı daha da yükselteceğiz. Şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER