Van'da sanat etkinlikleri sürüyor

Son zamanlarda sayısız kültür-sanat ve eğlence etkinliklerinin olduğu Van'da, tiyatro oyunları da sahnelenmeye devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Meydan Sahnesi tarafından ,'Vay Sen Misin Ben Olan?" adlı oyunu, 03 Nisan 2018 tarihinde saat 18.15'te Van Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Van'da sanat etkinlikleri sürüyor

     Özellikle Van Shopping Fest (Alışveriş Festivali) kapsamında son zamanlarda Van'da konserler ve çeşitli etkinlikler organize ediliyor.


    Kültür sanat faaliyetlerinin de hız kazandığı son zamanlarda, aralarında ünlü tiyatrocuların olduğu isimler Van'da sahne alacak.
      Ömer Pınar tarafından yazılan, yönetmenliğini Galip Erdal, yapımcılığını ise Faruk Sofuoğlu'nun üstlendiği 'Vay Sen Misin Ben Olan?' adlı komedi oyunu iki perde olarak Van'da sahne alacak.
      Kemal Kuruçay, Tuba Erdem, Deniz Oral, Ece Müderrisoğlu ve Kemal Zeydan'ın oynadığı tiyatro oyunu, 03 Nisan Salı günü saat 18.15 ve 21..00 arasında Van Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek.


       Tiyatro biletlerinin Özsüt Cafe, Chakless Cafe, Mahall City, Kumbara Sanat Akademi, Star 2000, Zukka Kitabevi (Van AVM), Kent Kırtasiye ve Göğe Bakma Durağı'nda temin edilebileceği belirtildi.
Oyunun Van'da sahnelenmesinde emeği olan organizatörler ise, tiyatro severleri 03 Nisan Salı günü saat 18:15'te söz konusu oyunu izlemeye davet etti.
      Daha önce başka şehirlerde sahnelenen oyunun büyük rağbet gördüğü ve beğenildiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER