Tüketiciler Birliği Van Şubesi ile Özel Akdamar Hastanesi arasında indirim anlaşması

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı ve Özel Akdamar Hastanesi arasında yüzde 18 oranında indirim anlaşması imzalandı.

Tüketiciler Birliği Van Şubesi ile Özel Akdamar Hastanesi arasında indirim anlaşması

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı ile Özel Akdamar Hastanesi arasında yapılan indirim sözleşmesinde birlik üyesi olan herkese yüzde 18 oranında indirim protokolü imzalandı.

Protokolde Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile bünyesinde yer alan Tüketici Toplum Sağlığı Koruma Birim Başkanı Zilan Evren ve Akdamar Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Aycan Tan arasında karşılıklı imzalar atıldı.

Türkiye'de bir ilk olan indirim anlaşmasına göre Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığının üyesi olan ve birinci derece yakınlarına giriş ücreti hariç, ayakta tedavi (poliklinik tedavisi) yatan hasta ve yapılacak tüm tahlil, tetkiklerde %18 indirim sözleşmesi büyük sevinç yarattı.

İndirim protokolü hakkında konuşan Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, “Bizler daha önce Akdamar Hastanesi sahiplerinden Neval Özgökçe karşılıklı istişarelerde bulunarak prensipte anlaşmaya vardık. Sonrasında ortak belirlediğimiz sözleşme üzerinde resmi imzalarımızı attık. Bizler gece gündüz demeden kıt imkanlarla tüketicilerimize nasıl faydalı oluruz düşüncesi içindeyiz. Halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla hareket ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugünde yarında yılmadan, usanmadan çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Daha büyük hizmetleri yapmak için hemşehrilerimizin üyeliklerine ihtiyaç vardır. Amaç burada ki tüketici gücünü gerçek anlamda sahaya yansıtmaktır. Yaptığımız indirim sözleşmesi üyelerimize ve Van’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Ardından Tüketici Toplum Sağlığı Koruma Birim Başkanı Zilan Evren yaptığı konuşmada, “Başta Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Sayın Şahin'e ve hizmetleriyle kentte herkesin taktirini kazanmış Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya bu güzel görevi şahsıma layık gördükleri için öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum. Tüketicilerimize verilecek en büyük hediye hizmettir. Bende bu doğrultuda Akdamar Hastanesi ve birliğimiz arasında bir köprü görevi görmenin mutluluğu içindeyim. 2019 yılından bu yana Van Şube Başkanımız Erhan Uğurlu'nun yaptığı hizmetler taktirde şayandır. Bende görevimin sorumluğu gereği tüketicilerimizin sağlığını ve ekonomi çıkarlarını korumak adına üyemiz olan herkese bu güzel hizmette benim imzamın olması şahsım ve ailem adına gurur verici bir durumdur. İnşallah ileriki zaman zarfında kamuoyu yararına güzel hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız indirim sözleşmesi üyelerimize, kentimize ve Akdamar Hastanesine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER