Alanında Uzman Doktorların Buluştuğu Adres: Medyland

Alanında Uzman Doktorların Buluştuğu Adres: Medyland

Medyland ailesi, 12 seneyi aşkın süredir dijital pazarlama sektöründe profesyonel hizmet sunan ve her biri alanında uzman olan bir kadronun sağlık hizmetleri üzerine edindikleri tecrübeleri tek çatı altına toplamaları ile hayata geçirilmiş bir projedir. Aynı zamanda ülkemizde ilk kez 15’ten fazla dilde hizmet sunan dijital pazarlama firması olarak da başarı hanesini güçlendirmeyi başarmıştır.

Medyland, sağlık sektöründe hem hastalar hem de uzman ve hekimlerin yaşadıkları tüm zorluklara karşı en etkili çözüm önerilerini sunmaya yönelik hizmetleri kapsamaktadır. Bu sayede hizmet kalitesinin artırılması, daha hızlı ve doğru yönlendirmelerin sağlanması gibi avantajlar sunulmaktadır. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde bu hizmetlerin yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmaması ve tüm dünya çapında sunulması için gerekli olan çalışmalar da istikrarlı adımlarla yürütülmektedir. Bu kapsamda en önemli adımlar ise alanında uzman olan tüm doktorların tek bir platform üzerinde yer almasıdır.

Medyland ailesi, tüm uzmanlık alanları dahilinde hizmet sunan doktorların tek platform üzerinde toplanmasına imkan tanımaktadır. Aynı zamanda uzman ve hekimler için oluşturulan kişiye özel profil sayfaları, listelenen doktorlar arasında hızlı bir şekilde seçim yapılmasını sağlamaktadır. Bu sayede kişiler, ihtiyaç duydukları tüm gerçek bilgi ve yorumlara tek bir platform üzerinden erişebilme imkanına sahip olmaktadır. Bu bağlamda Medyland, sağlık hizmetlerine özel olarak tasarlanmış ve gelişmiş filtre seçenekleri bulunan bir arama motoru olarak da tanımlanabilmektedir.

Türkiye’de Sağlık Araştırmaları İstatistikleri

Günümüzde arama motorları algoritmaları ile yapılan istatistiksel araştırmalar, tüm dünya nüfusunun %95’inin online ortamlar üzerinden sağlık araştırmaları yaptıklarını ortaya çıkarmıştır. Aynı zamanda veriler, Türkiye üzerinden her ay 12 milyonu aşkın sağlık araştırılması yapıldığını da kanıtlamıştır. Bu araştırmaların 2 milyondan fazlası, uzmanlık alanları ve ilgili doktorlar hakkındadır. Çünkü kişiler, doğru uzman ve hekimlere ulaşabilmek adına oldukça kapsamlı araştırmalar yürütmektedir.

Doktor araştırması yaparken kişiler, gerekli bilgileri edinebilmek ve bu bilgileri teyit edebilmek adına sayısız web sitesini incelemek ve çok sayıda kaynaktan yararlanmak zorunda kalmaktadır. Aynı zamanda sağlık hizmetlerinin de online platformlar üzerinde bir rekabet ortamına dönüşmesi, yapılan yorumlar ve paylaşılan bilgilerin teyit edilmesi zorunluluğunu ortaya çıkarmaktadır. Tüm bu dezavantajlar, kişilerde büyük kararsızlıkların yaşanması ve ciddi bir zaman kaybına mal olması gibi istenmeyen sonuçlara yol açmaktadır.

Medyland ailesi, ücretsiz üyelik imkanları ile hastalar için oldukça büyük avantajlar sağlamaktadır. Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonrasında kişiler; ilgilendikleri hekimleri favorilerine ekleme, uzmanlara sorular yöneltme, yaşadıkları tecrübeler dahilinde puanlama yapabilme, deneyimlerine yönelik yorumlar yapabilme ve ücretsiz online randevu alma gibi imkanlara erişilmesi mümkün olmaktadır. Bu aşamada üyelik talep edilmesi ise yanıltıcı ve bilgi kirliliği yaratacak olan kullanıcı aksiyonlarının önlenmesidir. Bu sayede diğer kullanıcıların yararlanabilecekleri en etkili ve verimli içeriklerin paylaşıma açılması mümkün hale gelmektedir.

Medyland İle Doğru Uzmanlara Nasıl Ulaşırım?

medyland.com, oldukça anlaşılır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bu sayede siteyi ilk kez ziyaret eden kullanıcılar dahi herhangi bir zorluk yaşamadan en etkili sonuçlara ulaşım sağlayabilmektedir. Bunun için yapılması gereken ilk adım, hasta girişi sekmesi üzerinden bir üye hesabının oluşturulmasıdır.

Üyelik işlemleri sırasında kullanıcıların ad, soyad, e-posta adresi ve telefon numaraları talep edilmektedir. Daha sonrasında ise kullanıcılar tarafından güvenli bir şifre oluşturulması istenecektir. Kişisel verilerin korunabilmesi adına şifrelerin en az 8 karakterden, büyük ve küçük harflerden meydana gelmesi gerekmektedir. Bu sayede KVKK dahilinde kişisel bilgilerin güvenli şekilde muhafaza edilmesi mümkün olmamaktadır. Girilen şifrenin uygun olmaması durumunda ise üyelik işlemleri devam ettirilmemektedir.

Üyelik için istenen tüm haneler doğru bilgilerle doldurulduktan sonrasında kişilerin gerekli metinleri okudukları ve izinleri verdiklerine dair kutucukları işaretleyerek sonraki adıma geçmeleri gerekmektedir. Bu aşama kişilerin bir önceki sayfada paylaştıkları cep telefonu numarası üzerinden SMS aracılığı ile bir doğrulama kodu gönderilmektedir. Bu kod girildikten sonrasında ise üyelik işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Üyelik oluşturulduktan sonra ana sayfa üzerinde yer alan arama çubuğunun kullanılması, en hızlı ve uygun seçeneklerin sıralanması için yeterli olmaktadır. Bu alanın ilk bölmesi üzerine aranan uzmanlık alanı, doktor ya da hastanenin adı girilmelidir. Ardından tercih edilen şehir seçimi yapılmalı ve arama ikonu tıklanmalıdır. Bu sayede girilen ayırt edici bilgiler dahilinde gerekli filtreleme işlemlerinin yapılması ve en uygun sonuçların listelenmesi mümkün olacaktır.

Kullanıcıların seçimlerine bağlı olarak saniyeler içerisinde hazırlanan listeler, arama sonuçları kapsamında önem taşıyan kriterleri görünür şekilde paylaşmaktadır. Özet bilgi niteliğinde sunulan bu bilgiler sayesinde kişiler, kendileri için en uygun olan sonuçları hızlı bir şekilde ayırt edebilme imkanına sahip olmaktadır. Daha sonrasında bu sonuçların tıklanması sayesinde detaylı bilgilere kolay şekilde erişim sağlanması mümkün hale gelmektedir. Böylece çok sayıda web sitesinin ziyaret edilmesi, zorlu kararsızlıkların yaşanması ya da güven sorunlarının oluşması gibi tüm durumların önlenmesi mümkün olmaktadır. Kullanıcılar, hızlı ve kolay şekilde en güvenilir hizmet seçeneklerine erişim sağlayabilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER