Rahman Olgun Neden Öldü, İntihar Mı Etti? Mezarlıkta Bulundu, Soruşturma Başlatıldı

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Olgun için ailesi ve yakınları kendi imkânlarıyla arama yaptı. Endişeli arayış, babasıın mezarının da bulunduğu mezarlıkta acı bir şekilde son buldu. Olgun’un cansız bedenini bulan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR
İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri mezarlığa sevk edildi. Sağlık görevlileri Olgun’un hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri de bölgede inceleme yaptı. Savcı tarafından yapılan keşfin ardından cenaze, otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında netleşecek.

Sarıkamış’ın Ormanlar İçindeki Gizli Hazinesi Turizme Hazır Olmayı Bekliyor
Sarıkamış’ın Ormanlar İçindeki Gizli Hazinesi Turizme Hazır Olmayı Bekliyor
İçeriği Görüntüle

DENİZCİLİK DÜNYASI YASA BOĞULDU
Kocaeli, Karamürsel ve Altınova hattında denizcilik alanında uzun süredir faaliyet gösteren, çevresinde saygın bir isim olan Rahman Olgun’un ölümü sektörde büyük üzüntü yarattı. Yakınları ve iş çevresi, haberi şok ve derin bir üzüntü ile karşıladı.


Rahman Olgun Kimdir?

  • 46 yaşında

  • Kocaeli ve Yalova bölgesinde denizcilik sektöründe faaliyet gösteren armatör

  • Gemi sahibi, uzun yıllardır işletmecilik yapıyordu

Olayın intihar olup olmadığı, yapılan incelemeler ve otopsi raporunun ardından netlik kazanacak.

Muhabir: Semra Terkoğlu