Van’ın Özalp ve Saray ilçelerinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları düzenlendi. DEM Parti Van İl Eş Başkanları Gülşen Kurt, Milletvekili Mahmut Dindar, yerine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Neslihan Şedal ile Özalp ve Saray Belediye eş başkanları, ilçe yönetimleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayram tebriklerini iletti.

İlçelerde Bayramlaşma Ziyaretleri

Özalp ve Saray’da gerçekleştirilen programlarda ilçe merkezleri ziyaret edilerek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşma yapıldı. Heyet, iş yerlerini tek tek ziyaret ederek hem bayram tebriklerini iletti hem de vatandaşlarla sohbet etti. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programlarda samimi görüntüler oluştu.

Adsız Tasarım (6)-10

Van’da 20 Dönümlük Doğa Mucizesi! 300 Tür Bitki Koruma Altında
Van’da 20 Dönümlük Doğa Mucizesi! 300 Tür Bitki Koruma Altında
İçeriği Görüntüle

Parti Ve Belediye Temsilcileri Bir Araya Geldi

Bayramlaşma programına DEM Parti Van İl Eş Başkanları Gülşen Kurt ve beraberindeki heyet, Milletvekili Mahmut Dindar, yerine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Neslihan Şedal ile ilçe belediye eş başkanları katıldı. Temsilciler, ilçe yönetimleriyle birlikte vatandaşların bayramını kutlayarak iyi dileklerini iletti.

Adsız Tasarım (5)-14

Esnaf Ve Vatandaşlarla Bayram Sohbeti

Program kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştirildi. İlçe merkezlerinde iş yerlerini ziyaret eden heyet, esnafın bayramını kutladı ve talep ile görüşlerini dinledi. Vatandaşlar da ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek bayramlaşma programına ilgi gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ