Türkmenoğlu: Her zaman esnafımızın yanında olacağız

Ahilik Haftası kapsamında esnaf ziyaretlerini devam ettiren AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, her zaman için esnafın yanında olacaklarını söyledi.

Türkmenoğlu: Her zaman esnafımızın yanında olacağız

Van'da mesleğini adeta sanata çeviren ve yıllarını işine adayan ustaları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet, şehirde bulunan terziler, lokantalar ve kahvehanelerin "Ahilik" haftasını kutladı.

İlk ziyaretini Van'ın 60 yıllık lokanta işletmecisi Şeref Şahin'e yapan Başkan Türkmenoğlu "Van'ın emektar lokantacısı Şeref Amca işinin erbabı. Van'da bir marka olan, Vanlı Şeref usta, güler yüzü ve tecrübesiyle, dürüstlüğü ile herkese örnek bir esnaf. Bizde bu güzel ve anlamlı günde kendisini ziyaret ederek teşekkür ediyor ve uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Vanlı Şeref Şahin ise "Ben bu mesleğe 14 yaşındayken başladım. 90 yaşına girdim ve şu an işlerimi oğlum yürütüyor. Lokanta mesleği önemlidir. Bu yaşıma kadar keyifle zevkle yaptım. Yemek kültür ve beceri işidir” diyerek, Başkan Türkmenoğlu’na kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür etti.

Başkan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra kentte bulunan terziler odasını ve kahvehaneleri ziyaret ederek, buradaki esnaflarla sohbet etti.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Türkmenoğlu ‘Ahilik’ Haftası’nı kutlayarak her zaman esnafın yanında olacağını dile getirdi.

Programa AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Terziler Odası Başkanı Çetin Karaduman, Kahveciler Odası Başkanı Niyazi Budak, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER